Bussen en vrachtverkeer in de Vesting

Voertuigen langer dan 7 meter (m.u.v. ontheffing) zijn verboden in de Vesting. Toch zien we regelmatig veel te grote voertuigen onhandig manoeuvreren door de kleine straatjes. De gemeente heeft ons gevraagd bewoners op te roepen om melding te doen/foto’s in te sturen van bussen of vrachtwagens. Graag met vervoerdersnaam en/of nummerbord goed in beeld. Stuurt u de foto naar ons toe (info@bewonersplatformnaardenvesting.nl), wij bundelen de inzendingen en de gemeente neemt contact op met de betreffende bus/vrachtvervoerders.

Eén gedachte over “Bussen en vrachtverkeer in de Vesting”

  1. Aangezien wij op Ruysdaelplein 4 wonen ( tov de sigarenwinkel) staan de bussen dikwijls voor ons huis te draaien en te laden en lossen. Soms ook vol Japanners/ Chinezen waar de reisleider
    zich niets van je aantrekt. De chauffeurs worden door de reisleiders gedwongen de vesting in te rijden,
    werd mij duidelijk na een gesprek met een Duitse chauffeur. Bij het fotograferen van deze bussen en soms ook vrachtauto’s moet je oppassen dat je geen klappen krijgt. Ik zal nog wat foto’s opdiepen en toezenden. Je maakt je als bewoner niet populair met je beklag, want er wordt altijd op je gescholden als je er wat van zegt. De handhaving laten ze nu dus ook weer aan de burger over.
    Nog duidelijkere borden en nog harder straffen.

Reacties zijn gesloten.