Nieuwe straatverlichting Naarden-Vesting

U heeft misschien gemerkt dat de straatverlichting veel uit was tijdens de afgelopen winter in Naarden-Vesting. En ook de laatste tijd juist overdag aan was. In dit bericht leggen wij uit waarom en nodigen wij u uit voor een bezichtiging van de nieuwe straatverlichting.

Veel van de straatverlichting moet vervangen worden. Dit heeft te maken met achterstallig onderhoud en oude lampen. De afgelopen tijd is onze aannemer bezig geweest om de storingen op te lossen. Daarnaast heeft de leverancier van de straatverlichting heel Naarden-Vesting geïnspecteerd. Uit deze inspectie blijkt dat veel straatverlichting aan vervanging toe is.

Wij nodigen u uit voor een bezichtiging van de nieuwe straatverlichting op donderdag 4 juli 2024. Wij plaatsen een proefopstelling van de nieuwe straatverlichting aan de Bussummerstraat en bij de Grote Kerk . Op 4 juli 2024 kunt u om 21.30 langskomen om samen met ons de nieuwe straatverlichting te bekijken. We begrijpen dat dit een laat tijdstip is. De reden hiervoor is dat de nieuwe straatverlichting het best te beoordelen is in het donker.

Tijdens de bezichtiging op 4 juli kunnen wij u hier meer over vertellen, en kunt u ons laten weten wat u ervan vindt. Aanmelden is niet nodig, loop gerust langs.

Ik hoop u te zien op 4 juli. Heeft u voor die tijd nog vragen? Neem dan contact op via het e-mailadres: d.zwang@gooisemeren.nl

Met vriendelijke groeten,

Namens burgemeester en wethouders van Gooise Meren,

Devlin Zwang

Assetmanager Openbare Verlichting & Verkeersregelinstallaties
Afdeling Beheer openbare ruimte en gebouwen