Politienieuws februari/maart

Hierbij weer een overzicht van februari-maart.

Zoals u kunt lezen betreft dit een kort maar krachtig bericht.

Gelukkig zijn er niet veel incidenten te melden, maar de incidenten die er zijn gebeurd zijn helaas wel heftig als het jezelf betreft. Het gaat om woninginbraken, diefstallen uit voertuigen en verdachte situaties.

Daarom blijf ik er op hameren…… BEL 112 als u onderbuik gevoel zegt dat het de situatie niet goed is. Beter 1x te veel dan….. 1x te weinig. Het zou u maar overkomen!

Hieronder volgen de incidenten waarvan u op de hoogte moet zijn:

Vesting

Tussen 7 en 9 maart is er aan de Oude haven een woning opengebroken. Hierbij is de woning opengebroken. Onduidelijk of er goederen zijn weggenomen.

Naarderbos

In deze twee weken zijn er geen bijzonderheden te vermelden.

Ministerpark

Op vrijdag 3 maart heeft er een woninginbraak plaatsgevonden aan de Kuyperlaan. Hierbij zijn goederen weggenomen, maar die zijn zeer snel weer terug gevonden in de omgeving.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

Op vrijdag 3 maart is er een voertuig vernielt aan de Beethovenlaan. Hierbij is een spiegel van het voertuig vernield.

Op 28 februari zijn er aan de schubertlaan mannen gezien die zich verdacht ophielden. Heeft u iets gezien of gehoord laat het dan weten.

Rembrandtpark

Op 1 maart is er een fiets gestolen vanaf het schoolplein aan de J Houtmanstraat. Het betreft een damesfiets van het merk gazelle.

Tussen 1 en 2 maart is aan de Gerard Doulaan een voertuig open gebroken. Hierbij is een navigatiesysteem en een airbag weggenomen.

Bos van Bredius

Hier kan u ik geen bijzonderheden vermelden van de afgelopen 2 weken.

Valkeveen

Dit geldt ook voor dit gebied in het Naardense.

Tot de volgende!