Politienieuws februari

Lieve mensen,

Hierbij het overzicht van februari.

Er zijn wederom auto’s opengebroken en helaas zijn er wederom woninginbraken geweest in Naarden.

Dames en heren, ik kan het niet vaak genoeg benadrukken….

LAAT HET DE POLITIE WETEN ALS ER EEN ONDERBUIKGEVOEL SPEELT mbt voertuigen, personen of andere opvallendheden.

Daarnaast wil ik graag aandacht vragen voor de Whatsappgroepen. Ben je nog niet lid, meld je dan aan. Dat kan via mij of via de gemeentesite. Bent u wel al lid, dan wil ik vragen om daar waar mogelijk meer informatie/ foto’s te delen in de groepen.

Hieronder volgen de incidenten waarvan u op de hoogte moet zijn:

Vesting

In het mooie vestingstadje kan ik u geen bijzonderheden vermelden.

Wel kan ik mededelen dat er een heel mooi project loopt sinds maandag 27 februari jl, waarbij de burgers zelf het initiatief hebben genomen en de kar zullen trekken. In dit project staat de 30 km zone centraal en zal er de komende weken aandacht gevraagd gaan worden voor de snelheid. Niet alleen de burger is hierbij betrokken, ook Veilig Verkeer Nederland, de gemeente, media en politie draagt een steentje bij.

Naarderbos

Op 22 februari is er een voertuig aan de Ijsselmeerweg, bij de Golfclub, de dupe geworden van een inbraak. Hierbij is een raam ingeslagen en zijn diverse goederen weggenomen.

Ministerpark

Tussen 15 en 16 februari is er een voertuig opengebroken aan de Van Tienhovenlaan. Middels een geforceerd raam zijn er goederen uit de woning weggenomen.

Tussen 24 en 25 februari is er een woning aan de Cort vd Lindenlaan opgebroken. Hierbij zijn diverse goederen weggenomen.

Op vrijdag 17 februari is er een ruit van een woning vernield aan de Laegieskampweg. Heeft u iets gezien of gehoord. Laat het ons dan weten.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

In dit gezellige gedeelte van Naarden zijn geen noemenswaardigheden te vermelden.

Rembrandtpark

In de nacht van 15 op 16 februari is er een voertuig opengebroken en daarbij zijn er goederen uit het voertuig weggenomen.

In de nacht van 23 op 24 februari heeft er een woninginbraak plaatsgevonden aan de Van der Helstlaan. Hierbij zijn er vermoedelijk diverse goederen weggenomen. De bewoners waren op vakantie.

Bos van Bredius

In de gebied van Naarden zijn geen bijzonderheden te vermelden.

Valkeveen

Dat geldt ook voor dit gebied.

Tot de volgende!