Politiebericht februari 2020

Door Robin Vlug

Lieve mensen,

Opvallend van deze maand is dat de BMW inbraken nog altijd aan de orde zijn. HELAAS…. Ik kan u melden dat wij achter de schermen heel hard bezig zijn, met een heel mooi project, om de daders te kunnen pakken.

Hierbij hebben wij echt wel uw hulp nodig: foto’s, films, verdachte situaties meldt ze allemaal.

Dit geldt niet alleen voor auto-inbraken, maar ook voor woninginbraken en andere mensen, voertuigen waarbij uw onderbuik gevoel gaat spreken. BEL ONS DAN: 112 !!!

Hieronder volgen de incidenten waarvan u op de hoogte moet zijn van geheel januari:

Vesting

Tussen 14 en 15 januari is er een tuinhuis open gebroken aan de Abri. Hierbij zijn diverse gereedschappen weggenomen.

Op 26 januari is er aan de Katrepel een auto vernield.

Naarderbos

9 januari zijn er twee auto’s open gebroken. Van het ene voertuig zijn de goederen terug gevonden. Vanuit het andere voertuig zijn dure goederen gestolen. Bij beide voertuigen zijn de achterruit gesneuveld.

Ministerpark

Op 15 januari zijn er kentekenplaten gestolen vanaf een voertuig die geparkeerd stond aan de Thorbeckelaan.

Tussen 25 en 26 januari is er aan de zwarte weg een BMW open gebroken. Hierbij zijn diverse goederen weg genomen.

Tussen 31 januari en 1 februari is er aan de Cort van de Lindenlaan tevens een BMW open gebroken, hierbij is het dashboard weggenomen.

Op 30 januari is er een kinderfiets en een bakfiets weggenomen vanuit de garagebox. Deze stond aan de Goeman Bourgesiuslaan. Het betreft een kinderfiets een onbekend merk en een bakfiets van het merk bakfiets.nl

Componistenkwartier (Beethovenpark)

In de nacht van 16 op 17 januari is er een grote BBQ uit de tuin gestolen aan de Handellaan.

Tussen 11 en 13 januari is er een BMW open gebroken aan de Amersfoortsestraatweg. Hierbij zijn het dashboard, snelheidsmeter, navigatiesysteem weggenomen.

Op 29 januari is er tevens een BMW open gebroken aan de Mahlerlaan. Hierbij is de radio en het navigatiesysteem weg genomen.

Rembrandtpark

Op 7 januari is er aan de Rembrandtlaan tevens een BMW open gebroken, hierbij is de navigatieknop en de lichtschakelaar gestolen.

Op 30 januari is er aan de van der Helstlaan wederom een BMW opengebroken. Het is nog onduidelijk wat hier is weggenomen.

Bos van Bredius

Hier kan ik geen bijzonderheden vermelden.

Valkeveen

Voor dit gedeelte van Naarden geldt dat er wel degelijk meldingen zijn geweest, maar niets voor in deze informatiebrief.

Tot de volgende!