Politiebericht januari 2020

Robin Vlug, wijkagent

Lieve mensen,

Het eerste bericht in 2020, maar het laatste bericht van 2019. Via deze weg wil ik jullie allemaal een heel mooi, gezond, liefdevol en plezierig 2020 wensen. Ik hoop dat u fijne dagen heeft gehad en met een prettig gevoel 2020 in bent gegaan.

Ik wil u alleen graag op onderstaande (belangrijke) telefoonnummers wijzen. Neem hierbij in acht dat wanneer u onderbuik spreekt u ZEKER de SPOEDlijn 112 kunt en moet bellen:

* Politie algemeen: 0900 88 44

* Spoed: 112

* Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000 (gratis)

* Dierenmeldingen Spoed: 114

Vesting

Er zijn uit een tweetal jassen in de Grote Kerk goederen weggenomen.

Tussen 11 en 12 december is er een Volvo open gebroken en daarbij is een goed weggenomen. Het voertuig stond geparkeerd aan de Cattenhagestraat.

Naarderbos

Op 4 december is een bestelbusje open gebroken aan de Ijsselmeerweg. Hierbij is gereedschap weggenomen.

Tussen 24 en 28 december is er mogelijke geprobeerd bij een Volkswagen Up in te breken, hiervan was de gehele achterruit vernield. Dit is gebeurd aan de Hoofdgracht.

Ministerpark

Aan de Cort van de Lindelaan is er een poging woninginbraak geweest. Dit is gebeurd toen de bewoners op vakantie waren middels een ruit in slaan. Daders zijn niet binnen geweest.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

Tussen 9 en 10 december is er een BMW open gebroken aan de Verdilaan. Hierbij is een navigatiesysteem weggenomen.

Rembrandtpark

Aan de Godelindeweg stond 20 december een Volvo geparkeerd, deze is open gebroken maar vermoedelijk zijn de daders gestoord. Het is bij een poging gebleven.

Tussen 24 en 25 december is er een BMW gestolen vanaf de van Dijklaan.

Tussen 27 december en 4 januari heeft er een woninginbraak plaats gevonden aan de Jan ter Gouwweg. Het is nog onbekend of er goederen weg genomen zijn, aangezien de bewoners op vakantie zijn.

Bos van Bredius

Ik kan in dit mooie gebied van Naarden geen bijzonderheden met u delen.

Valkeveen

Er heeft een inbraakplaats gevonden in een tuinhuisje/garage aan de Huizerstraatweg. Hierbij zijn diverse goederen gestolen.

Wederom een inbraak, maar met een ‘’goed’’ einde, waarbij een verdachte is aangehouden:

Op 29 december heeft er een woninginbraak plaatsgevonden aan de Meentweg. Hierbij is er een verdachte aangehouden op heterdaad. Dit is een mooi bericht. Collega’s zijn nog druk met het onderzoek.

Tot de volgende!

Robin Vlug