Politienieuws april/mei

Lieve mensen,

Hierbij weer een overzicht van april-mei.

Er zijn weer wat mooie evenementen voorbij gekomen in de afgelopen periode. Het Matthaus Passion en Koningsdag. Beide evenementen zijn goed en rustig verlopen.

Hieronder volgen de incidenten waarvan u op de hoogte moet zijn:

Vesting

Op koningsdag hebben wij vanuit de politie het evenement begeleid. Het was weer een mooie bijeenkomst van vele en vrolijke personen. Er zijn vanuit de politie geen bijzonderheden te vermelden.

3 mei is er een melding geweest van glasgerinkel op de Kloosterstraat. Collega’s zijn gaan kijken, bleek dat er een bloemenvaas/bak was omgevallen en daarbij is deze gesneuveld.

4 mei is er in de nacht ingebroken bij de slijterij aan de Marktstraat. Hierbij is een goed weggenomen.

Naarderbos

Tussen 15 april en 1 mei is er een buitenboordmotor gestolen vanaf de jachthaven te Naarden. Dit betreft een Mercury XR-15 zwart van kleur.

Ministerpark

In de nacht van 28 op 29 april heeft er een persoon zich verdacht opgehouden op de Cort vd Lindelaan. De persoon zou in de richting hebben gelopen van de Meerweg. Collega’s hebben gezocht, maar geen bijzonderheden aangetroffen.

In de nacht van 3 mei op 4 mei zijn diverse voertuigen op en rondom de Binnenhof vernield. Bent u ook slachtoffer geworden. Doe dan aangifte, dit kan ook via internet.

Op 5 mei is tussen 14 uur en 18 uur een fiets gestolen aan de Thorbeckelaan. Het betreft een Batavus damesfiets, grijs van kleur.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

In dit gebied zijn er geen bijzonderheden te vermelden.

Rembrandtpark

Dat geldt ook voor dit gebeid.

Bos van Bredius

Tussen 25 en 26 april zijn er goederen weggenomen aan de JP van Rossumlaan bij een inbraak woning.

Valkeveen

In dit gebeid zijn er geen bijzonderheden te vermelden.

Tot de volgende!